Over Ons

Hij

Sil – 30 jaar

Al van kleins af aan reisde ik graag. Waarbij bergen altijd een speciale aantrekkingskracht op mij hebben gehad. Met ouder te worden veranderde dit niet. Meerdaagse trektochten met de rugzak werden klimcursussen en alpinisme opleidingen en niet veel later zelfstandige beklimmingen.

In het dagelijkse leven vind je mij zowel in een bureau als zelfstandig consultant bio-ingenieur, als ook buiten als professioneel boomverzorger (http://www.sildeboomverzorger.be).

Zij

Tine – 28 jaar

Al van kleins af aan reisde ik graag, altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Zomers vulde zicht met sportkampen en reizen, winters met skivakanties. Steeds meer en langer op pad met de rugzak. Met als rode draad bergen en enkele hoogste toppen. 

In het dagelijkse leven ben ik een distributieplanner voor een van ’s werelds grootste sportmerken, Nike, en zorgen we er elke dag voor dat de producten in de winkels geraken.

Wij

Sil en Tine – 2 jaar

Nadat vriend 1 een goed gemeenschapshuis aanraadde aan Tine en bewoner 1/vriend 2 regelmatig Sil uitnodigde op strategische momenten duurde het niet lang voor onze passie voor bergen en avontuur ons samenbracht.