Over Ons

Hij

Sil – 30 jaar

Al van kleins af aan reisde ik graag. Waarbij bergen altijd een speciale aantrekkingskracht op mij hebben gehad. Met ouder te worden veranderde dit niet. Meerdaagse trektochten met de rugzak werden klimcursussen en alpinisme opleidingen en niet veel later zelfstandige beklimmingen.

In 2017 richtte ik mijn eigen bedrijf R&Tree Engeneering op waarin ik twee activiteiten combineer: zelfstandig consulent bio-ingenieur en professioneel boomverzorger (http://www.sildeboomverzorger.be). Zo vond ik een mooi evenwicht tussen bureau- en buitenwerk.

Zij

Tine – 28 jaar

Al van kleins af aan reisde ik graag, altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Zomervakanties zaten stampvol met sportkampen en reizen, winters met skivakanties. Er was altijd wel iets nieuws te ontdekken.

Na het behalen van een masterdiploma in Kinesitherapie breidde ik mijn studies uit met een master in Algemeen Management. Waarna ik aan de slag ging als distributieplanner bij Nike.

Wij

Sil en Tine – 3 jaar

Nadat vriend 1 een goed gemeenschapshuis aanraadde aan Tine en vriend 2 regelmatig Sil uitnodigde op strategische momenten duurde het niet lang voor onze passie voor bergen en avontuur ons samenbracht.